راهبردهای امنیت غذایی
گروههای هدف برای تحقق امنیت غذایی از نظر مقامات سیرالئون اساساً کشاورزان کوچک، ساکنان روستایی بدون زمین، و خانوادههای شهری فقیر را دربرمیگیرد. هدف، افزایش میانمدت سرانه روزانه دریافت انرژی از ۱۸۰۰ تا ۲۲۰۰ کالری درحال حاضر، به ۲۴۰۰ کالری است. این راهبرد شامل توزیع غذا بهجای پرداخت حقوق در مراکز توانبخشی، و افزایش دستمزدها میباشد. غذایی که توزیع میشود از محل مواد غذایی مازاد بر مصرف خریداری شده داخلی، غذای وارداتی و کمکهای بینالمللی تأمین خواهد شد. ابتدا، لازم است مطالعهای در آینده برای شناخت هریک از گروههای آسیبپذیر صورت گیرد. اگر قرار است هدف ریشهکن کردن گرسنگی تا ۲۰۲۳ بهدست آید، اقدامات قطعی در مقیاس بسیار بزرگ نیاز است. یک راه مبارزه با گرسنگی/ فقر در کوتاهمدت، توانمندسازی جوامع (و بهویژه گروههایی که دارای پشتکار فراوان هستند) برای درک بهتر (…. ادامه مطالب در کتاب)
(برگرفته از کتاب اصلاحات اقتصادی سیرالئون و چالش های ناشی از جنگ داخلی – تالیف؛ دکتر نصرت الله مالکی)
***
نوید صبح منتشر کرد؛ “کتاب اصلاحات اقتصادی سیرالئون و چالش های ناشی از جنگ داخلی”
تالیف: دکتر نصرت الله مالکی
ناشر: گروه تاریخ شفاهی رسانه نوید صبح